Willkommen Sie bei Hotel Prélude

Hotel Prélude

Hotel Prélude is een nieuw hotelletje gelegen in de directe omgeving van het Drongengoedbos (550 ha groot). Het hotel telt 10 luxueuze kamers met alle modern comfort van modemaansluiting tot minibar, airco, tv, telefoon en safe.

Tijdens uw verblijf zal u kunnen genieten van een warme en rustgevende sfeer, gecombineerd met stijl en luxe. Ideaal voor zakenmensen, voor de toerist, de wandelaar of de fietser. Kortom, Hotel prélude is een hotel met vele charmes.

Faciliteiten

In de sfeervolle bar kan u steeds terecht voor een warm of koud drankje. U kan er ook genieten van diverse streekbieren. In de omgeving zijn verschillende gezellige restaurants die klassieke en/of streekgerechten serveren.

’s Morgens staat er een ontbijttafel vol met heerlijkheden: vers fruitsap, verschillende broodjes, fijne vleeswaren, kaas, yoghurt en fruit. Er is keuze tussen koffie, thee of chocolademelk. Indien u het wenst kan u een vers gekookt of gebakken eitje nuttigen.

Umfeld

Unser Hotel liegt perfekt in 18 km Entfernung. von Brügge, 25 km. von Gent und 25 km. von Knokke (Nordsee).
Wir sind über die Straße Maldegem-Aalter (N-44), die E-40 (Oostende-Gent-Brüssel-Lüttich) und die N-49 (Knokke-Antwerpen) leicht erreichbar. Es gibt auch einen privaten Parkplatz vor und hinter dem Hotel.