welkom
kamers
prijzen
reservatie
contact


welcome
rooms
contact us


bienvenue
chambres
les prix
réservation
contact

Hotel Prélude is een nieuw hotelletje gelegen in de directe omgeving van het Drongengoedbos (550 ha groot). Het hotel telt 10 luxueuze kamers met alle modern comfort van modemaansluiting tot minibar, airco, tv, telefoon en safe.

Tijdens uw verblijf zal u kunnen genieten van een warme en rustgevende sfeer, gecombineerd met stijl en luxe. Ideaal voor zakenmensen, voor de toerist, de wandelaar of de fietser. Kortom, Hotel prélude is een hotel met vele charmes.

In de sfeervolle bar kan u steeds terecht voor een warm of koud drankje. U kan er ook genieten van diverse streekbieren. In de omgeving zijn verschillende gezellige restaurants die klassieke en/of streekgerechten serveren.

’s Morgens staat er een ontbijttafel vol met heerlijkheden: vers fruitsap, verschillende broodjes, fijne vleeswaren, kaas, yoghurt en fruit. Er is keuze tussen koffie, thee of chocolademelk. Indien u het wenst kan u een vers gekookt of gebakken eitje nuttigen.

Het hotel is ideaal gelegen, op de weg Maldegem-Aalter (N-44). Vanuit het hotel bent u op een boogscheut van de E-40 (Oostende-Gent-Brussel-Luik) en de N-49 (Knokke-Antwerpen). Voor de zakenmensen is dat een aspect dat zeker niet mag vergeten worden! Er is een privé parking voor en achteraan het hotel voorzien.

Reden genoeg om even langs te komen en kennis te maken met dit prachtig hotel. Hotel prélude verwent alle gasten als VIP gasten! Een lang of kort verblijf, altijd een correcte bediening!

 

Hotel Prélude © 2011 ...